Impresum

Agro-Assist je aplikacija za vođenje poljoprivredne evidencije, namenjena farmerima, koju projektuje DuPont Pioneer i koja ima cilj da korisnicima pruži korisne i informativne alatke koje će im pomoći u svakodnevnom radu.

Sadržaj aplikacije:

Početak

Početni ekran prikazuje podatke o padavinama, temperaturu tla, kao i aktuelne vesti (npr. upozorenja o mogućim štetočinama). Podaci o padavinama mogu da se prikažu na osnovu informacija iz najbliže agrometeorološke stanice ili na osnovu sopstvenih merenja korisnika.

Postavke

Moguće je dodati detaljne informacije o lokaciji i biljkama.

Kalendar

Podaci o određenim lokacijama i hibridima zasada mogu da se dodaju na dnevnom nivou. Moguće je nadgledati padavine, navodnjavanje, rad u njivi, đubrenje, zaštitu useva, štetočine/patogena sredstva; korisnici mogu da otpreme fotografije ili da pošalju podatke dodate u kalendar na svoju imejl adresu ili izabranom agronomu.

Baza podataka

U meniju „Rezultati ogleda“ korisnici mogu da pretražuju po godini i okrugu i da vide grafikone koji pokazuju godišnju produktivnost izabranog hibrida u poređenju sa prosečnim vrednostima drugih hibrida posmatranih tokom ispitivanja.

Katalog proizvoda sadrži sve proizvode koje distribuira Pioneer Hi-Bred Plc. sa kratkim opisima.

Još – Pronalaženje agronoma

Uz Pronalaženje agronoma korisnici mogu da potraže dodeljenog agronoma na određenoj lokaciji, a mogu i da mu proslede informacije dodate u kalendar putem aplikacije.

Vlasnik aplikacije:
 

Pioneer Hi-Bred Srb doo.

Poštanska adresa: Olge Petrov 10, 21000 Novi Sad

Veb: http://srbija.pioneer.com/

Tel: +381 (0)21 6742 240

Faks: +381 (0)21 7642 976

 

Operater aplikacije:
 

PharmaPromo Ltd.

112 Erzsébet királyné Street, 1142 Budapest

20 Csemete Street, 4026 Debrecen

Veb: www.pharmapromo.hu

Imejl: agro-assist@pharmapromo.hu